Greenhuus

Er is veel aandacht voor de mondiale opwarming en de effecten op het klimaat.

 

Ook bij (recreatief) wonen valt er nog veel te verbeteren als het gaat om het leveren van een bijdrage aan duurzaamheid. De bouwsector is verantwoordelijk van minimaal 30% van alle vervuiling op aarde.

 

Kees en Mike zijn de afgelopen jaren aan de slag gegaan om een duurzame oplossing voor de recreatiesector te ontwikkelen. Hierin combineren ze Autarkische systemen met een Biobased en Circulair ontwerp. Het resultaat is een volledig zelfvoorzienende eco-lodge met een aantrekkelijk design.

 

Ik heb de naam GreenHuus van Kees & Mike gekregen

 

Kees is het groene ‘geweten’ achter GreenHuus. Als ecologisch architect / ontwerper weet hij tot het kleinste onderdeel waar het vandaan komt. Hij heeft het volledige concept op het gebied van materialen, bouwtechniek en autarkische techniek ontwikkelt en daarvoor de juiste partners bij elkaar gezocht. GreenHuus is voor hem een begin van echt groen & circulair bouwen.

 

Mike heeft het complete groene businessmodel onder GreenHuus ontwikkelt. GreenHuus biedt een zowel ecologisch als economisch verantwoord concept waarmee man en natuur weer verbonden zijn met elkaar. Zo kan je haar natuurlijk ook geweldig mooi inzetten als 100% autarkische biobased en circulaire woning.

 

Neem een kijkje op mijn website en kom erachter hoe ik precies in elkaar zit, via deze link.

Overzicht

partners


Tijdspad

Opleidingsniveau


vorige
Overzicht
volgende

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!