Partners

Samen innoveren
we Goeree-Overflakkee

De kracht van Smart Water zit in de samenwerking tussen de drie O’s: Onderwijs, Ondernemers, Overheden. Samen innoveren.

Filter partners

Partner worden van Smart Water

Om onze strategie succesvol te laten zijn zijn we op zoek naar partners. Allereerst om vanuit het netwerk een bijdrage te leveren. Daarnaast door middelen ter beschikking te stellen en de strategie als ambassadeur uit te dragen. Interesse? Neem contact met ons op.

contact
Wonen Op Flakkee

Als projectontwikkelaar kijken wij verder dan alleen een mooie woning: wij combineren zaken als duurzaamheid, leefbaarheid en mobiliteit met comfortabel wonen.

Zo creëren we ruimtelijke projecten waarin de toekomstwaarde een belangrijke rol speelt. Met onze eigentijdse visie op projectontwikkeling realiseren we wijken waar we ook in de toekomst trots op kunnen zijn. Zo sluiten onze wijken naadloos aan bij mens en omgeving, met betaalbare woningen van hoge kwaliteit. Kijk voor ons volledige aanbod bij onze projecten.

Naar website
Onwijs

Onwijs is een actieve innovatieve software-ontwikkelaar.

Onwijs is gespecialiseerd multitouch:

  • Conceptontwikkeling
  • Ontwikkeling van software
  • Verkoop van multitouchtafels en – schermen

Voor het bereiken van uw doelstelling kan Onwijs u op verschillende manieren van dienst zijn, bijvoorbeeld door het leveren en installeren van touchtafels, touchscreens of videowall, het ontwikkelen van software , onderzoek en/of consultancy.

Naar website
Innovathuis

Innovathuis is een moderne, complete, comfortabele woning geschikt voor de toekomst. Door innovatieve en duurzame oplossingen te combineren in één huis, is het Innovathuis energiezuinig en onderhoudsvriendelijk.

Naar website
InHolland

Wij zijn een hogeschool met onderwijs voor studenten en professionals en praktijkgericht onderzoek voor de beroepspraktijk. Op diverse locaties verspreid over de Randstad bieden wij brede, en voor het regionale werkveld herkenbare bacheloropleidingen aan. Op diverse interessegebieden: van gezondheidszorg tot economie en van techniek tot onderwijs.

Naar website
Wetec

Wij weten dat je de toekomst het beste kunt voorspellen door hem zelf te maken. Daarom begint de toekomst bij ons niet morgen, maar nu. Wij bedenken vandaag wat onze klanten morgen verder helpt. Bij Wetec is de toekomst ons product.

Naar website
Schmidt Zeevis

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al meer dan 100 jaar en is een begrip in culinair Nederland. Wij leveren aan bijna alle toonaangevende chefs, horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven in het hele land. 20 vrachtwagens met gescheiden koel- en diepvriescompartiment rijden de hele dag af en aan.

Naar website
Paulina.nu

Gezond leven en gezond blijven, dat vindt iedereen belangrijk. Want gezondheid is een kostbaar bezit. We worden allemaal steeds ouder en door hedendaagse ontwikkelingen kunnen we veel meer. De vraag naar zorg neemt daarom toe – ook op Goeree-Overflakkee. Daarom werkt Paulina.nu aan de vitaliteit van eilandbewoners en het zorgaanbod op Goeree-Overflakkee. Ons motto: goede zorg dichtbij.

Naar website
CSG Prins Maurits

Het CSG Prins Maurits is een middelbare school met een christelijke identiteit waar leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Naar website
Fogo

De Federatie Ondernemersverenigingen Goeree-Overflakkee heeft als doel om de belangen van alle ondernemers op Flakkee te behartigen.

Naar website
ASeal

Bij A Seal worden zeehonden opgevangen en verzorgd. Dit zijn voornamelijk jonge zeehondenpups die hun moeder zijn kwijtgeraakt of zeehonden die gewond of ziek zijn. Wanneer de zeehonden weer helemaal gezond zijn en in staat om in het wild te kunnen overleven, worden ze weer vrijgelaten.

Naar website
KENBRI

Van brandblussers in scholen en het voertuig van de plaatselijke brandweer tot sprinklerinstallaties in vliegtuighangars en blussystemen op booreilanden: Kenbri is actief in diverse werkgebieden. Hierdoor krijgen we zeer uiteenlopende opdrachten. Maar wat de vraag ook is, wij streven er naar om deze altijd naar de volle tevredenheid van de werknemer, de leverancier en de klant uit te voeren.

Naar website
Zeelenberg Architectuur

Zeelenberg Architectuur initieert, ontwerpt en ontwikkelt samen met haar partners duurzame idylles op bijzondere locaties voor en door mensen.

Naar website
Albeda
Naar website
SOPOGO

Sinds 1 januari 2005 vallen alle openbare basisscholen op het eiland, waaronder de speciale school voor basisonderwijs, onder de Stichting Openbaar Primair Onderwijs Goeree-Overflakkee (SOPOGO). De stichting omvat 13 scholen, zo’n 1600 leerlingen, 170 personeelsleden, een onderwijsbureau met 6 medewerkers en een directeur-bestuurder. De Raad van Toezicht ziet intern toe op het reilen en zeilen van de stichting sinds 2011-2012. Ook de natuurlijke en wettelijke band met de gemeente(n) ligt vast in de statuten.

De Raad van Toezicht (RvT) en de rol van de gemeente
Vanaf 2011-2012 ziet de Raad van Toezicht intern toe hoe de stichting reilt en zeilt. De directeur-bestuurder legt hierover verantwoording af aan de RvT. Hoe de informatieplicht naar de gemeente(n) verloopt en waar die zeggenschap over houdt is geregeld in onze statuten. Zie kopje “De stichting” onder “Over SOPOGO” in het hoofdmenu of “Visie, beleid en statuten”. De RvT kent een rooster van aftreden. Er is een profiel opgesteld voor eventuele nieuwe kandidaten.

Naar website
Goed Voor Goed

Wij vinden samenwerken met andere instanties, organisaties, verenigingen  enz. heel belangrijk. Met elkaar maak je immers de mooiste dingen. Denk ook aan het verzorgen van decors voor toneelverenigingen, ondersteuning bieden bij de organisatie van Havendag, vervoer verzorgen van het G-elftal enz…

Naar website
Garnalenpelmachine

inds de verhuizing van Ouddorp naar de buitenhaven in Stellendam was de visafslag werkzaam onder gemeentelijke noemer. In 1999 verzelfstandigde de afslag en een jaar later fuseerde het met de afslagbedrijven in Scheveningen en Colijnsplaat tot United Fish Auctions.

Stellendam kent een getijde haven, waar grote kotters van twee uur voor tot twee uur na hoog water kunnen binnen varen, Eurokotters hebben altijd toegang tot de haven. De Stellendamse vloot bestaat uit ongeveer 15 pulskor-  en 10 garnalenkotters. De vloot vertrekt iedere zondagnacht naar zee en keert vrijdag in de vroege ochtend terug met voornamelijk tong, tarbot, griet, schol, kabeljauw, wijting, poon, schar, bot, tongschar en garnalen.

De visveiling wordt iedere vrijdag gehouden en begint om 07.00 uur.

Naar website
Estate Invest

Estate Invest is een projectontwikkelaar met passie voor mooie architectuur. De woningen van Estate Invest zijn herkenbaar door de luxe afwerkingen, de afwisselende gevels en de hoogwaardige materialen.

Naar website
Techniek Succes

Technieksucces levert technieklessen aan het basisonderwijs. Door het geven van technieklessen aan jongere kinderen worden deze onbewust getriggerd om na te denken over toekomstige keuzes.

Naar website
RGO

De RGO is een school met goed onderwijs in een veilige omgeving. Je groeit op de RGO.

Naar website
Glasvezel Buitenaf

Snel internet voor iedereen in Nederland. Dát is de ambitie van Glasvezel buitenaf. Niet alleen in de stad of een bepaalde regio, maar ook in het buitengebied, in kleine kernen of op het platteland. Om dat te realiseren, voeren wij glasvezelcampagnes waarbij inwoners zich kunnen aanmelden voor glasvezel. Is in een gebied het deelnamepercentage behaald, dan leggen wij het glasvezelnetwerk aan. Voor de aanleg van dit netwerk is een grote investering nodig.

Naar website
Stedin

Ruim 2,2 miljoen klanten rekenen op ons. Dag en nacht. Want energie is onmisbaar geworden in de wereld waarin wij leven. De energietransitie vraagt om flinke aanpassingen van het energienet, of beter gezegd, ons energiesysteem. Als we samen de mouwen opstropen, krijgen we het voor elkaar. Dan is energie in onze leefwereld straks net zo vanzelfsprekend als vandaag.

Naar website
Brainport Industries Campus

Op Brainport Industries Campus komen de meest innovatieve en succesvolle bedrijven en instituten uit de Brainport regio bij elkaar als één geheel. De campus wordt dé plek waar innovatie- en concurrentiekracht van de hightech maakindustrie vleugels krijgt.

Naar website
Eilanden-Nieuws

Het Eilanden-Nieuws is de krant van Goeree-Overflakkee. Met actuele artikelen vormt deze krant dé informatiebron voor de inwoners van Goeree-Overflakkee. Alle belangrijke gebeurtenissen die te maken hebben met het eiland vindt u terug in dit blad, dat twee keer per week wordt bezorgd.

Naar website
Universiteit Wageningen

De kracht van Wageningen University & Research ligt in de bundeling van gespecialiseerde onderzoeksinstituten en de universiteit in de samenwerking vanuit verschillende natuur-, technologische en maatschappijwetenschappelijke disciplines. Daardoor kunnen wetenschappelijke doorbraken snel in de praktijk en in het onderwijs worden vertaald, dat is de Wageningen Aanpak.

Naar website
COAS Software Systems

COAS Software Systems levert maatwerksoftware oplossingen waarmee we complete bedrijfsprocessen geïntegreerd automatiseren in aanvulling op standaard software. Onze oplossingen ondersteunen de gehele product life cycle van productontwikkeling tot en met de productie en distributie van fast moving consumer goods. Daarnaast ontwerpen en bouwen we oplossingen voor het efficiënt laten draaien van de (primaire)processen binnen service bedrijven of de maakindustrie en worden er niche producten gebouwd die de complete online dienstverlening implementeren van onze klanten.

Naar website
Zorggroep Haringvliet

Zorggroep Haringvliet legt zich toe op de coördinatie van de zorg aan kwetsbare ouderen en aan patiënten die de diagnose hebben gekregen: Diabetes Mellitus type 2, Astma, COPD en Hart en vaatziekten.

Naar website
Gemeente Goeree-Overflakkee

De gemeente Goeree-Overflakkee is een gefuseerde gemeente en zet zich in om de sociale en economische vitaliteit van het eiland te ontwikkelen en versterken.

Naar website
Provincie Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland is een bedrijvige, veelzijdige provincie met ruim 3,5 miljoen inwoners.

Naar website
Miele

Miele is sinds de oprichting in 1899 een onafhankelijk familiebedrijf. De onderneming concentreert zich op de productie van huishoudelijke apparatuur voor de keuken, het reinigen en drogen van wasgoed en vloeronderhoud, alsmede apparatuur voor professionele toepassingen (Miele Professional).

Naar website
VDL TBP Electronics

De slogan van VDL is Kracht door samenwerking en dat is wat wij onze opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren bieden. De door ons geassembleerde pcba’s (printed circuit board assemblies) vinden al sinds 1976 hun toepassing in mission critical systems in uiteenlopende branches.

Naar website
GO College

Kennis maak je met elkaar. Daar staan wij voor. GO-College is een door het ministerie erkend privaat MBO opleidingsinstituut, (BRIN 30VR) dat de kennis- en de cultuurkloof overbrugt tussen het beroepenveld en het middelbaar beroepsonderwijs in de sector techniek. GO-College staat voor ‘GO: ervoor GAAN!’, ‘Gericht Opleiden’, ‘Goed Onderwijs’ en ‘Goeree-Overflakkee’. Wij verzorgen mbo technische opleidingen in nauwe samenwerking met (regionale) bedrijven. Leerlingen gaan meteen vier dagen per week aan de slag. Dit doen zij in een technische functie bij een partnerbedrijf in de regio. Daarnaast volgen zij drie dagdelen per week theoretische lessen.

Naar website
Lentiz

Lentiz onderwijsgroep verzorgt voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo) en middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Het onderwijs wordt aangeboden zowel in voltijd- als in deeltijdopleidingen en ook in de vorm van contractactiviteiten. Het ontwikkelen van de mogelijkheden en het benutten van capaciteiten van de leerlingen en studenten staan hierbij hoog in het vaandel. We streven er niet alleen naar dat iedere leerling aansluitend bij zijn mogelijkheden een diploma haalt, maar dat zij of hij ook een goede kans van slagen heeft in het vervolgonderwijs.

Naar website
Kindwijs

Kindwijs is een stichting, waaronder dertien protestants-christelijke basisscholen op het eiland Goeree-Overflakkee vallen.

Naar website
Soltegro

Een automatiserings- én ingenieursbureau. Specialist in het integraal en multidisciplinair ontwerpen van systemen. Algemeen directeur Hans de Man adviseert over Waterstof.

Naar website
Greenhuus

Er is veel aandacht voor de mondiale opwarming en de effecten op het klimaat.

Ook bij (recreatief) wonen valt er nog veel te verbeteren als het gaat om het leveren van een bijdrage aan duurzaamheid. De bouwsector is verantwoordelijk van minimaal 30% van alle vervuiling op aarde.

Kees en Mike zijn de afgelopen jaren aan de slag gegaan om een duurzame oplossing voor de recreatiesector te ontwikkelen. Hierin combineren ze Autarkische systemen met een Biobased en Circulair ontwerp. Het resultaat is een volledig zelfvoorzienende eco-lodge met een aantrekkelijk design.

Ik heb de naam GreenHuus van Kees & Mike gekregen

Naar website
Wissekerke Techniek B.V.

Wissekerke Techniek B.V. is gespecialiseerd in pneumatische en hydraulische aandrijftechnieken. Deze technieken kunnen voor tal van toepassingen worden gebruikt, zoals het heffen van zware objecten of het transporteren van bulkgoederen.

Naar website
Paulina

Paulina focust op betere zorg op de eilanden, en focust specifiek op ziektepreventie, optimale zorg van specialisten en verbinding tussen eilandbewoners.

Naar website
RGO

De RGO is een school met goed onderwijs in een veilige omgeving. Je groeit op de RGO.

Naar website
Wonen Op Flakkee

Als projectontwikkelaar kijken wij verder dan alleen een mooie woning: wij combineren zaken als duurzaamheid, leefbaarheid en mobiliteit met comfortabel wonen.

Zo creëren we ruimtelijke projecten waarin de toekomstwaarde een belangrijke rol speelt. Met onze eigentijdse visie op projectontwikkeling realiseren we wijken waar we ook in de toekomst trots op kunnen zijn. Zo sluiten onze wijken naadloos aan bij mens en omgeving, met betaalbare woningen van hoge kwaliteit. Kijk voor ons volledige aanbod bij onze projecten.

Naar website
Glasvezel Buitenaf

Snel internet voor iedereen in Nederland. Dát is de ambitie van Glasvezel buitenaf. Niet alleen in de stad of een bepaalde regio, maar ook in het buitengebied, in kleine kernen of op het platteland. Om dat te realiseren, voeren wij glasvezelcampagnes waarbij inwoners zich kunnen aanmelden voor glasvezel. Is in een gebied het deelnamepercentage behaald, dan leggen wij het glasvezelnetwerk aan. Voor de aanleg van dit netwerk is een grote investering nodig.

Naar website
Onwijs

Onwijs is een actieve innovatieve software-ontwikkelaar.

Onwijs is gespecialiseerd multitouch:

  • Conceptontwikkeling
  • Ontwikkeling van software
  • Verkoop van multitouchtafels en – schermen

Voor het bereiken van uw doelstelling kan Onwijs u op verschillende manieren van dienst zijn, bijvoorbeeld door het leveren en installeren van touchtafels, touchscreens of videowall, het ontwikkelen van software , onderzoek en/of consultancy.

Naar website
Stedin

Ruim 2,2 miljoen klanten rekenen op ons. Dag en nacht. Want energie is onmisbaar geworden in de wereld waarin wij leven. De energietransitie vraagt om flinke aanpassingen van het energienet, of beter gezegd, ons energiesysteem. Als we samen de mouwen opstropen, krijgen we het voor elkaar. Dan is energie in onze leefwereld straks net zo vanzelfsprekend als vandaag.

Naar website
Innovathuis

Innovathuis is een moderne, complete, comfortabele woning geschikt voor de toekomst. Door innovatieve en duurzame oplossingen te combineren in één huis, is het Innovathuis energiezuinig en onderhoudsvriendelijk.

Naar website
Brainport Industries Campus

Op Brainport Industries Campus komen de meest innovatieve en succesvolle bedrijven en instituten uit de Brainport regio bij elkaar als één geheel. De campus wordt dé plek waar innovatie- en concurrentiekracht van de hightech maakindustrie vleugels krijgt.

Naar website
InHolland

Wij zijn een hogeschool met onderwijs voor studenten en professionals en praktijkgericht onderzoek voor de beroepspraktijk. Op diverse locaties verspreid over de Randstad bieden wij brede, en voor het regionale werkveld herkenbare bacheloropleidingen aan. Op diverse interessegebieden: van gezondheidszorg tot economie en van techniek tot onderwijs.

Naar website
Eilanden-Nieuws

Het Eilanden-Nieuws is de krant van Goeree-Overflakkee. Met actuele artikelen vormt deze krant dé informatiebron voor de inwoners van Goeree-Overflakkee. Alle belangrijke gebeurtenissen die te maken hebben met het eiland vindt u terug in dit blad, dat twee keer per week wordt bezorgd.

Naar website
Wetec

Wij weten dat je de toekomst het beste kunt voorspellen door hem zelf te maken. Daarom begint de toekomst bij ons niet morgen, maar nu. Wij bedenken vandaag wat onze klanten morgen verder helpt. Bij Wetec is de toekomst ons product.

Naar website
Universiteit Wageningen

De kracht van Wageningen University & Research ligt in de bundeling van gespecialiseerde onderzoeksinstituten en de universiteit in de samenwerking vanuit verschillende natuur-, technologische en maatschappijwetenschappelijke disciplines. Daardoor kunnen wetenschappelijke doorbraken snel in de praktijk en in het onderwijs worden vertaald, dat is de Wageningen Aanpak.

Naar website
Schmidt Zeevis

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al meer dan 100 jaar en is een begrip in culinair Nederland. Wij leveren aan bijna alle toonaangevende chefs, horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven in het hele land. 20 vrachtwagens met gescheiden koel- en diepvriescompartiment rijden de hele dag af en aan.

Naar website
COAS Software Systems

COAS Software Systems levert maatwerksoftware oplossingen waarmee we complete bedrijfsprocessen geïntegreerd automatiseren in aanvulling op standaard software. Onze oplossingen ondersteunen de gehele product life cycle van productontwikkeling tot en met de productie en distributie van fast moving consumer goods. Daarnaast ontwerpen en bouwen we oplossingen voor het efficiënt laten draaien van de (primaire)processen binnen service bedrijven of de maakindustrie en worden er niche producten gebouwd die de complete online dienstverlening implementeren van onze klanten.

Naar website
Paulina.nu

Gezond leven en gezond blijven, dat vindt iedereen belangrijk. Want gezondheid is een kostbaar bezit. We worden allemaal steeds ouder en door hedendaagse ontwikkelingen kunnen we veel meer. De vraag naar zorg neemt daarom toe – ook op Goeree-Overflakkee. Daarom werkt Paulina.nu aan de vitaliteit van eilandbewoners en het zorgaanbod op Goeree-Overflakkee. Ons motto: goede zorg dichtbij.

Naar website
Zorggroep Haringvliet

Zorggroep Haringvliet legt zich toe op de coördinatie van de zorg aan kwetsbare ouderen en aan patiënten die de diagnose hebben gekregen: Diabetes Mellitus type 2, Astma, COPD en Hart en vaatziekten.

Naar website
CSG Prins Maurits

Het CSG Prins Maurits is een middelbare school met een christelijke identiteit waar leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Naar website
Gemeente Goeree-Overflakkee

De gemeente Goeree-Overflakkee is een gefuseerde gemeente en zet zich in om de sociale en economische vitaliteit van het eiland te ontwikkelen en versterken.

Naar website
Fogo

De Federatie Ondernemersverenigingen Goeree-Overflakkee heeft als doel om de belangen van alle ondernemers op Flakkee te behartigen.

Naar website
Provincie Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland is een bedrijvige, veelzijdige provincie met ruim 3,5 miljoen inwoners.

Naar website
ASeal

Bij A Seal worden zeehonden opgevangen en verzorgd. Dit zijn voornamelijk jonge zeehondenpups die hun moeder zijn kwijtgeraakt of zeehonden die gewond of ziek zijn. Wanneer de zeehonden weer helemaal gezond zijn en in staat om in het wild te kunnen overleven, worden ze weer vrijgelaten.

Naar website
Miele

Miele is sinds de oprichting in 1899 een onafhankelijk familiebedrijf. De onderneming concentreert zich op de productie van huishoudelijke apparatuur voor de keuken, het reinigen en drogen van wasgoed en vloeronderhoud, alsmede apparatuur voor professionele toepassingen (Miele Professional).

Naar website
KENBRI

Van brandblussers in scholen en het voertuig van de plaatselijke brandweer tot sprinklerinstallaties in vliegtuighangars en blussystemen op booreilanden: Kenbri is actief in diverse werkgebieden. Hierdoor krijgen we zeer uiteenlopende opdrachten. Maar wat de vraag ook is, wij streven er naar om deze altijd naar de volle tevredenheid van de werknemer, de leverancier en de klant uit te voeren.

Naar website
VDL TBP Electronics

De slogan van VDL is Kracht door samenwerking en dat is wat wij onze opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren bieden. De door ons geassembleerde pcba’s (printed circuit board assemblies) vinden al sinds 1976 hun toepassing in mission critical systems in uiteenlopende branches.

Naar website
Zeelenberg Architectuur

Zeelenberg Architectuur initieert, ontwerpt en ontwikkelt samen met haar partners duurzame idylles op bijzondere locaties voor en door mensen.

Naar website
GO College

Kennis maak je met elkaar. Daar staan wij voor. GO-College is een door het ministerie erkend privaat MBO opleidingsinstituut, (BRIN 30VR) dat de kennis- en de cultuurkloof overbrugt tussen het beroepenveld en het middelbaar beroepsonderwijs in de sector techniek. GO-College staat voor ‘GO: ervoor GAAN!’, ‘Gericht Opleiden’, ‘Goed Onderwijs’ en ‘Goeree-Overflakkee’. Wij verzorgen mbo technische opleidingen in nauwe samenwerking met (regionale) bedrijven. Leerlingen gaan meteen vier dagen per week aan de slag. Dit doen zij in een technische functie bij een partnerbedrijf in de regio. Daarnaast volgen zij drie dagdelen per week theoretische lessen.

Naar website
Albeda
Naar website
Lentiz

Lentiz onderwijsgroep verzorgt voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo) en middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Het onderwijs wordt aangeboden zowel in voltijd- als in deeltijdopleidingen en ook in de vorm van contractactiviteiten. Het ontwikkelen van de mogelijkheden en het benutten van capaciteiten van de leerlingen en studenten staan hierbij hoog in het vaandel. We streven er niet alleen naar dat iedere leerling aansluitend bij zijn mogelijkheden een diploma haalt, maar dat zij of hij ook een goede kans van slagen heeft in het vervolgonderwijs.

Naar website
SOPOGO

Sinds 1 januari 2005 vallen alle openbare basisscholen op het eiland, waaronder de speciale school voor basisonderwijs, onder de Stichting Openbaar Primair Onderwijs Goeree-Overflakkee (SOPOGO). De stichting omvat 13 scholen, zo’n 1600 leerlingen, 170 personeelsleden, een onderwijsbureau met 6 medewerkers en een directeur-bestuurder. De Raad van Toezicht ziet intern toe op het reilen en zeilen van de stichting sinds 2011-2012. Ook de natuurlijke en wettelijke band met de gemeente(n) ligt vast in de statuten.

De Raad van Toezicht (RvT) en de rol van de gemeente
Vanaf 2011-2012 ziet de Raad van Toezicht intern toe hoe de stichting reilt en zeilt. De directeur-bestuurder legt hierover verantwoording af aan de RvT. Hoe de informatieplicht naar de gemeente(n) verloopt en waar die zeggenschap over houdt is geregeld in onze statuten. Zie kopje “De stichting” onder “Over SOPOGO” in het hoofdmenu of “Visie, beleid en statuten”. De RvT kent een rooster van aftreden. Er is een profiel opgesteld voor eventuele nieuwe kandidaten.

Naar website
Kindwijs

Kindwijs is een stichting, waaronder dertien protestants-christelijke basisscholen op het eiland Goeree-Overflakkee vallen.

Naar website
Goed Voor Goed

Wij vinden samenwerken met andere instanties, organisaties, verenigingen  enz. heel belangrijk. Met elkaar maak je immers de mooiste dingen. Denk ook aan het verzorgen van decors voor toneelverenigingen, ondersteuning bieden bij de organisatie van Havendag, vervoer verzorgen van het G-elftal enz…

Naar website
Soltegro

Een automatiserings- én ingenieursbureau. Specialist in het integraal en multidisciplinair ontwerpen van systemen. Algemeen directeur Hans de Man adviseert over Waterstof.

Naar website
Garnalenpelmachine

inds de verhuizing van Ouddorp naar de buitenhaven in Stellendam was de visafslag werkzaam onder gemeentelijke noemer. In 1999 verzelfstandigde de afslag en een jaar later fuseerde het met de afslagbedrijven in Scheveningen en Colijnsplaat tot United Fish Auctions.

Stellendam kent een getijde haven, waar grote kotters van twee uur voor tot twee uur na hoog water kunnen binnen varen, Eurokotters hebben altijd toegang tot de haven. De Stellendamse vloot bestaat uit ongeveer 15 pulskor-  en 10 garnalenkotters. De vloot vertrekt iedere zondagnacht naar zee en keert vrijdag in de vroege ochtend terug met voornamelijk tong, tarbot, griet, schol, kabeljauw, wijting, poon, schar, bot, tongschar en garnalen.

De visveiling wordt iedere vrijdag gehouden en begint om 07.00 uur.

Naar website
Greenhuus

Er is veel aandacht voor de mondiale opwarming en de effecten op het klimaat.

Ook bij (recreatief) wonen valt er nog veel te verbeteren als het gaat om het leveren van een bijdrage aan duurzaamheid. De bouwsector is verantwoordelijk van minimaal 30% van alle vervuiling op aarde.

Kees en Mike zijn de afgelopen jaren aan de slag gegaan om een duurzame oplossing voor de recreatiesector te ontwikkelen. Hierin combineren ze Autarkische systemen met een Biobased en Circulair ontwerp. Het resultaat is een volledig zelfvoorzienende eco-lodge met een aantrekkelijk design.

Ik heb de naam GreenHuus van Kees & Mike gekregen

Naar website
Estate Invest

Estate Invest is een projectontwikkelaar met passie voor mooie architectuur. De woningen van Estate Invest zijn herkenbaar door de luxe afwerkingen, de afwisselende gevels en de hoogwaardige materialen.

Naar website
Wissekerke Techniek B.V.

Wissekerke Techniek B.V. is gespecialiseerd in pneumatische en hydraulische aandrijftechnieken. Deze technieken kunnen voor tal van toepassingen worden gebruikt, zoals het heffen van zware objecten of het transporteren van bulkgoederen.

Naar website
Techniek Succes

Technieksucces levert technieklessen aan het basisonderwijs. Door het geven van technieklessen aan jongere kinderen worden deze onbewust getriggerd om na te denken over toekomstige keuzes.

Naar website
Paulina

Paulina focust op betere zorg op de eilanden, en focust specifiek op ziektepreventie, optimale zorg van specialisten en verbinding tussen eilandbewoners.

Naar website

Partner worden van Smart Water

Om onze strategie succesvol te laten zijn zijn we op zoek naar partners. Allereerst om vanuit het netwerk een bijdrage te leveren. Daarnaast door middelen ter beschikking te stellen en de strategie als ambassadeur uit te dragen. Interesse? Neem contact met ons op.

contact

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!